Customer Testimonial Health Pro Supplies

Het is inmiddels bekend dat we ernaar streven iedere persoon en elke organisatie zo snel en goed mogelijk te ondersteunen met het regelen van belangrijke zaken. Vooral op afstand is het van groot belang dat men veilig en rechtszeker kan bewegen.

De Europese vertegenwoordiger van Health Pro Supplies moet vaak documenten voor aanbestedingen ondertekenen. Daarvoor is een gekwalificeerde elektronische handtekening nodig. Op de lijst met Europese erkende aanbieders van zulke handtekeningen, van de Europese Unie, staat Cleverbase.

 

‘’We hebben het registratie- en ondertekenproces bij Cleverbase als zeer prettig ervaren. Wanneer we vragen hadden, werden we direct geholpen. Ook werd er snel geanticipeerd op het feit dat een buitenlandse overheid een eigen lijst van Qualified Trust Service Providers gebruikt, waarin Cleverbase nog niet was opgenomen. Dit is snel verholpen en binnen enkele dagen konden we de aanbesteding gekwalificeerd elektronisch ondertekenen. We zijn zeer tevreden en goed te spreken over de klantenservice en de bereidheid en hulp voor het oplossen van onduidelijkheden en problemen.’’